AF-CV 85 RST/10 bar vedensuodatin

Kotimainen lämpöeristetty vastavirtahuuhtelulla varustettu suodatin raudan, mangaanin sekä haju- ja makuhaittojen poistoon omakotitaloihin ja mökeille.

 

Linkki suodattimen esitteeseen:

>>> AF-CV 85 suodatinesite

Pyydä tarjous suodattimesta alla olevasta tarjouspyyntö-napista

Kuvaus

AF-CV 85 suodatin on kotimainen avainlipputuote ja se on suunniteltu raudan, mangaanin, kuparin, radonin, raskasmetallien, orgaanisten aineiden sekä haju- että makuhaittojen poistoon (rikkivety). AF-CV 85-suodatin soveltuu myös järviveden suodattamiseen.  Laitteella on kahden vuoden takuu ja sen kapasiteetti on 27 l/min. Suodatin toimii ilman sähköä ja siinä on manuaalinen vastavirtahuuhtelu. Suodatinsäiliö on ruostumatonta terästä ja sen päällä oleva lämpöeristys sekä teräslevyvuoraus säilyttää veden raikkaan viileänä. Suodatin on pakkasenkestävä eli sen voi jättää talveksi mökille, mutta säiliö on tyhjennettävä vedestä ja vesimittari irrotettava.

Mitat:

Korkeus 950 mm
Leveys 500 mm
Syvyys 435 mm
Putkiliitännät 1/2”

Asennus esimerkiksi lauteiden alle tai tekniseen tilaan.

Suodattimen tarvitsemia huoltotoimenpiteitä ovat suodatusaineiden vaihto sekä säännöllisin väliajoin tehtävä vastavirtahuuhtelu. Se tehdään käsin venttiilejä kääntämällä suodattimen mukana tulevan ohjeen mukaisesti. Suodatusmateriaaliannoksen vaihtoväli on 50-150 m³ riippuen kaivoveden laadusta. Suodatin asennetaan pumpun ja painesäiliön jälkeen ennen lämminvesivaraajaa (kaikki käyttövesi) tai kylmän veden linjaan (pelkkä juomavesi).

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AF-CV 85 RST/10 bar vedensuodatin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *