AF-C 15 veden aktiivihiilisuodatin

Suomessa kokoonpantu suodatin raudan, mangaanin sekä haju- ja makuhaittojen poistoon mökeille tai pelkän kylmän juomaveden suodatukseen muissa kohteissa.

 

Linkki suodattimen esitteeseen:

>>> Esite tulossa

968,00  sis. alv 24%

Kuvaus

AF-C 15 suodatin on Suomessa suunniteltu ja kokoonpantu kompakti aktiivihiilisuodatin. Se on suunniteltu raudan, mangaanin, radonin, orgaanisten aineiden sekä haju- että makuhaittojen poistoon (rikkivety). AF-C 15-suodatin soveltuu myös järviveden suodattamiseen.  Laitteella on kahden vuoden takuu ja sen kapasiteetti on noin 5-10 L/min, raakaveden laadusta riippuen. Suodatin toimii ilman sähköä ja siinä ei ole vastavirtahuuhtelua. Suodatinsäiliö on kestävää komposiittimateriaalia. Suodatin on helppp irrottaa järjestelmästä ja sen voi viedä talveksi lämpimään, jos mökki jää talveksi kylmilleen.

Mitat:

Korkeus 550 mm
Leveys 270 mm
Syvyys 250 mm
Putkiliitännät ½” ulkokierre

Asennus esimerkiksi lauteiden alle tai tekniseen tilaan.

Ainoa suodattimen tarvitsema huoltotoimenpide on suodatusaineiden vaihto. Suodatusmateriaaliannoksen vaihtoväli on 10 -25 m³ riippuen kaivoveden laadusta. Suodatin asennetaan pumpun ja painesäiliön jälkeen ennen lämminvesivaraajaa (kaikki käyttövesi suodatetaan) tai kylmän veden linjaan (pelkkä juomavesi suodatetaan).

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AF-C 15 veden aktiivihiilisuodatin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *