Vesiosuuskunnat, vesilaitokset ja teollisuus

Order Imigran


Imigran Cost


Imigran Price


Purchase Imigran Online


Buy Imigran


Imigran Online


Purchase Imigran


Imigran Tablets


Order Imigran Online


Generic Imigran


Imigran Mg


Buy Cheap Imigran


Buy Imigran Online

Vedenkäsittelylaitteet vesiosuuskunnille, vesilaitoksille
ja teollisuuteen

Valmistamme painesuodattimia ja painesäiliösuodattimia myös suuremmille vesimäärille 1000 m3 kapasiteetteihin saakka. Toimimme yhteistyössä johtavien kotimaisten säiliövalmistajien kanssa ja valmistamme suodattimia mittatilauksina yksittäisinä kappeleina ja myös suurempina sarjoina. Suunnittelemme suodattimet vesianalyysin perusteella ja jokaisen laitoksen erityispiirteet huomioon ottaen. Suodatinsäiliömme valmistetaan joko ruostumattomasta teräksestä, happoteräksestä tai hiiliteräksestä. Ruostumattomat säiliöt pintakäsitellään fluorihappopeittauksella ja terässäiliöt esim. epoksimaalaamalla. Suodatinsäiliöt varustetaan suodatushiekoilla, antrasiitilla, alkalointimassoilla, aktiivihiilillä/hopeoiduilla aktiivihiililla, katalyyttisilla hapetusmassoilla tai muilla materiaaleilla käyttötarpeen mukaisesti.Olemme toimittaneet vesilaitoskäyttöön suodatusratkaisuja sekä pohjaveden perinteisiin laatuongelmiin että myös veden vaativampiin laatuongelmiin (esim. liuottimien poistoon, Halikon kunta 250 m3/vrk). Ylimmässä kuvassa on Viljakkalan kunnan vesilaitokselle raudan ja mangaanin poistoon toimitetut automaattiset AF-3000 painesuodattimet rinnan kytkettynä. Toimitamme suodattimet paikalleen asennettuna tai väliputkistoilla varustettuina valmiina moduuleina, joka nopeuttaa ja helpottaa laitteiston asennusta käyttökohteessa.

Olemme toimittaneet teollisuuden käyttöön mm. Kvaerner Masayardsin jäälaboratorion merivesialtaan partikkeilden suodatukseen AF-3200 painesuodattimen kapasiteetiltaan 640 m3/vrk ja Fortumille 4 kpl rinnan kytkettyjä AF-1000 painesuodattimia puhdistamaan lämpölaitoksen kompressorien jäähdytysvettä 250 m3/vrk. Alimmassa kuvassa vasemmalla on Kvaerner Masayardsille toimitettu epoksimaalattu ja pvc-venttiileillä varustettu terässäiliö.

Olemme toteuttaneet myös monia muita erilaisia vedenkäsittelyratkaisuja – esim. vesialtaan puhdistaminen liuottimista vapaapaineisilla liikuteltavilla suodatinyksiköillä tai veden neutralointi ja vapaan hiilidioksidin poisto Rst-hapetustornilla.

Lisää referenssejä toimittamistamme laitteistoista >>