AF-CV 100 RST/10 bar vedensuodatin

Kotimainen lämpöeristetty vastavirtahuuhtelulla varustettu suodatin raudan, mangaanin sekä haju- ja makuhaittojen poistoon omakotitaloihin ja mökeille.

Linkki suodattimen esitteeseen:
>>>  AF-CV 100 suodatinesite

Pyydä tarjous AF-CV 100 suodattimesta alla olevan tarjouspyyntö-napin kautta:

Kuvaus

AF-CV 100 suodatin on kotimainen avainlipputuote ja se on suunniteltu raudan, mangaanin, kuparin, radonin, raskasmetallien, orgaanisten aineiden sekä haju- että makuhaittojen poistoon (rikkivety). AF-CV 100-suodatin soveltuu myös järviveden suodattamiseen.  Laitteella on kahden vuoden takuu ja sen kapasiteetti on 27 l/min. Suodatin toimii ilman sähköä ja siinä on manuaalinen vastavirtahuuhtelu. Suodatinsäiliö on ruostumatonta terästä ja sen päällä oleva lämpöeristys sekä teräslevyvuoraus säilyttää veden raikkaan viileänä. Suodatin on pakkasenkestävä eli sen voi jättää talveksi mökille, mutta säiliö on tyhjennettävä vedestä ja vesimittari irrotettava.

Mitat:

Korkeus 1050 mm
Leveys 540 mm
Syvyys 440 mm
Putkiliitännät 1/2”

Asennus esimerkiksi lauteiden alle tai tekniseen tilaan.

Suodattimen tarvitsemia huoltotoimenpiteitä ovat suodatusaineiden vaihto sekä säännöllisin väliajoin tehtävä vastavirtahuuhtelu. Se tehdään käsin venttiilejä kääntämällä suodattimen mukana tulevan ohjeen mukaisesti. Suodatusmateriaaliannoksen vaihtoväli on 50-150 m³ riippuen kaivoveden laadusta. Suodatin asennetaan pumpun ja painesäiliön jälkeen ennen lämminvesivaraajaa (kaikki käyttövesi) tai kylmän veden linjaan (pelkkä juomavesi).

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AF-CV 100 RST/10 bar vedensuodatin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *