AF-C 15 RST/10 bar vedensuodatin

Kotimainen lämpöeristetty suodatin raudan, mangaanin sekä haju- ja makuhaittojen poistoon. Toimitus kahtena postipakettina, lähetyskulu 60 € lisätään hintaan.

1.189,00  sis. alv 24%

Kuvaus

AF-C -mallisto on kotimaassa valmistettu ja suunniteltu raudan, mangaanin, kuparin, radonin, raskasmetallien, orgaanisten aineiden sekä haju- että makuhaittojen poistoon (rikkivety). AF-C 15-suodatin soveltuu myös järviveden suodattamiseen.  Laitteella on kahden vuoden takuu ja sen kapasiteetti on 12 l/min. Suodatin toimii ilman sähköä ja ilman vastavirtahuuhtelua. Suodatinsäiliö on ruostumatonta terästä ja sen päällä oleva lämpöeristys sekä teräslevyvuoraus säilyttää veden raikkaan viileänä. Suodatin voidaan asentaa esim. lauteiden alle, keittiökaappiin tai huonetilaan seinälle. Suodatin on pakkasenkestävä eli sen voi jättää talveksi mökille, mutta säiliö on tyhjennettävä vedestä ja vesimittari irrotettava.

Mitat:

Korkeus 500 mm
Leveys 300 mm
Syvyys 300 mm
Putkiliitännät 1/2”

Suodatusmateriaalin vaihto on ainut säännöllinen huoltotoimenpide mitä laite vaatii. Suodatusmateriaaliannoksen vaihtoväli on 10-20 m³ riippuen kaivoveden laadusta.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AF-C 15 RST/10 bar vedensuodatin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *