Suodattimen huolto

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut Akva Filter -suodattimet ovat alusta saakka suunniteltu kestämään vuosikymmeniä, ja huolehtimalla säännöllisistä huoltotoimenpiteistä Akva Filter -suodattimet todella kestävät ja toimivat sukupolvelta toiselle.

Suoritamme huoltoja sekä toimitamme varaosia kaikkiin toimittamiimme suodattimiin. Tyypillisiä huoltotoimenpiteitä ovat:
– suodatusmassojen vaihto
– automatiikan huolto
– venttiilien huolto
– tiivisteiden vaihdot

 

Peruskorjaukset

Suodattimen sisällä oleva huuhteluputkisto voidaan uusia joihinkin vanhempiin malleihin (vuosimallit 1997 saakka). Putkisto voidaan uusia joko sisäpuolelle tai kuten alla kuvissa, suodattimen ulkopuolelle. Uusitun putkiston materiaali on haponkestävä teräs, jolloin suodattimesta tulee jopa parempi kuin uutena!
Peruskorjattu suodatin on taas käyttökelpoinen kymmeniä vuosia eteenpäin!

Yllä olevissa kuvissa sisäpuolinen huuhteluputkisto on siirretty suodattimen ulkopuolelle, jolloin vastavirtahuuhtelu on myös mahdollista automatisoida. Vasemmanpuoleinen kuva on manuaalisella huuhtelulla varustetusta suodattimesta. Oikealla vastavirtahuuhtelusta huolehtivat logiikkaohjatut toimilaitteet, jotka on asennettu venttiilien yhteyteen.
Vasemmanpuoleinen suodatin voidaan myös myöhemmin helposti automatisoida.