.
Akva Filter AF-C 15 ja AF-C 60 – menestysmallit jo yli 10 VUOTTA!
Älä tyydy itämaisiin lasikuitupönttöihin, vaan valitse kerralla toimiva ja pitkäikäisin sekä lämpöeristetty, Suomessa valmistettu Akva Filter AF-C-sarjan suodatin!
AF-C -mallisto on kotimaassa valmistettu ja suunniteltu raudan, mangaanin, kuparin, radonin, raskasmetallien, orgaanisten aineiden sekä haju- että makuhaittojen poistoon (rikkivety). Laitteilla on kahden vuoden takuu ja niiden kapasiteetit on 12 tai 27 litraa minuutissa. Suodattimet toimivat ilman sähköä ja ilman vastavirtahuuhtelua! Säiliöt ovat ruostumatonta terästä ja lämpöeristys säilyttää veden raikkaan viileänä!
afc15
.
AF-C 15 lauteiden alla
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
—————————————————————————————————————————————
.
AF-CV 60 – Varustettu vastavirtahuuhtelulla!

Uutena mallina olemme tuoneet kevään 2012 markkinoille manuaalisella vastavirtahuuhtelulla varustetun AF-CV 60 -suodattimen.
AF-CV 60 -suodattimessa käytetään samoja hyväksi havaittuja suodatusmateriaaleja kuin perinteisessä AF-C 60 -mallissamme. AF-CV 60 voidaan myös varustella joustavasti erilaisilla suodatusmassoilla kaivoveden suodatustarpeen mukaisesti.
AF-CV 60 -suodatin ei vaadi sähköä toimiakseen!
.
AF-CV 60 -suodattimen esite >>> AF-CV 60 suodatinesite

.


Lämpöeristetty Akva Filter AF-N-60 neutralointisuodatin – lisää käyttöikää putkistoille ja vesikalusteille!
Onko vesijohtoverkostossasi syöpymiä? Liittimet ja vesikalusteet eivät kestä ja lavuaareissa näkyy vihertäviä värjäytymiä? Syy näihin ongelmiin on hapan vesi, jonka pH on alle 7.0. Pohjaveden happamuus on yksi yleisimmistä veden laatuongelmista, jota ei voi havaita aistinvaraisesti vedestä. Ongelmaan havahdutaan useimmiten liian myöhään, kun jo esim. putkistovaurio on ehtinyt tapahtua. Hapan vesi voi sisältää myös agressiivista vapaata hiilidioksidia (CO2), joka yhdessä matalan pH-arvon kanssa lisää huomattavasti veden syövyttäviä ominaisuuksia.
Lisätietoja AF-N 60 -mallista >>