Mikä on tärkein kriteerisi paineveden suodattimen valinnassa?
Kotimainen, toimintavarma, kestää ikuisesti, monipuolinen, automaattinen tai manuaalinen huuhtelu, ainutlaatuinen, suuri suodatusteho, helppohoitoinen, taloudellinen, testimenestyjä, valmistajan pitkäaikainen kokemus vai tuhansien käyttäjien myönteinen palaute? …

Ei mikään niistä yksinään – vaan ne kaikki yhdessä!

avainlippu_sin_rgb

 

Muutamia palautteita asiakkailtamme Akva Filter -suodattimen asentamisen jälkeen:

————————————–

Pohjois-Savosta:

” Ensi alkuun täytyy kiittää kovasti erinomaisesta suodattimesta. Ostin teiltä painesäiliösuodattimen AF-500 loka-marraskuussa. Asennus sujui loistavasti ja oli helppoa tehdä itsekin kaikkine tarvittavine töineen. Huuhtelut ovat sujuneet moitteettomasti ilman automatiikkaakin. Kaikkein tärkeintä tietysti on se, että veden laatu muuttui dramaattisesti parempaan suuntaan. En ole voinut olla kuin tyytyväinen hankintaan ja lupauksiin joita tuotteesta sain. Laitteen puhdistustehoa olen varauksetta kehunut, kun asioista on tullut puhetta immeisten kanssa. ”

————————————

Päijät-Hämeestä (AF-A 300 painesäiliösuodatin):
” Hei!
Meillä on nyt ihan kirkasta vettä ! KIITOS KIITOS KIITOS ! Aivan ihanaa ! ”

————————————-

Satakunnasta (AF-CV 60 -painesuodatin):

”Veden laatu on ollut mielestämme erittäin hyvä. Pyykkikin on nykyisin valkoista :)”

————————————-

Uudeltamaalta (AF-500 painesäiliösuodatin):

”Terve Tuomo,

Vedensuodattimemme Porvoossa on toiminut nyt loistavasti puoli vuotta. Veden laatu on ollut hyvä ja huoltotoimenpiteet sujuneet hyvin.”

————————————-

Uudeltamaalta (kesämökki, AF-C 60 -suodatin)

”Hei,
ostimme teiltä ko. suodattimen mökillemme elokuussa. Laite on nyt asennettu ja käyttö on alkanut. Olemme olleet mökillä melko harvakseen. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä, rikkivedyn haju on poissa. Kiitos teille, laite on loistava!”

————————————-

Päijät-Hämeestä (kesämökki, AF-C 15 ja AF-U Duo uraaninpoistosuodatin)

”Hei,
mittautimme suodatetun veden uraanipitoisuuden laboratoriossa, ja se oli laskenut alle 2 µg/L keittiön hanasta otetussa näytteessä. Kaivoveden uraanipitoisuushan mitattiin 390 µg/L. Myös outo haju kaivovedestä on hävinnyt!”

————————————-

Kaakkois-Suomesta (Omakotitalo, AF-A 500 -painesäiliösuodatin. Kaivovedessä rautaa 12000 ug/L, mangaania 400 ug/L, fluoridia 2,6 mg/L, pH 6.3):

” Hei!
Käytössämme on ollut nyt noin 3 viikkoa teidän suodatinjärjestelmänne AF-A-500. Laitteisto on toiminut hyvin, eikä vedessä ole enään maku- tai hajuhaittoja. Myös veden väri on kirkasta jopa lasissa seisoneena. Lähetimme teille tänään vesinäytteen kontrollinäytettä varten.”
.
(Analyysi suodattimen asennuksen jälkeen: pH 6.8 – rauta 60 ug/L – mangaani 2 ug/L – fluoridi 0,63 mg/L, eli suodatetun veden laatu täyttää näiltä osin STM:n laatuvaatimuksen ja -suosituksen)
.
————————————-
.
Hämeestä (omakotitalo, AF-300 painesäiliösuodatin, rautaa kaivovedessä 1,4 mg/L)
.
”Terve!

Palautetta suodattimesta. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä laitteistoon ja sen tuottamaan lopputulokseen. Asennus- ja käyttöohjeet ovat olleet hyvät, selkeät ja laite on yksinkertainen.”
.
————————————-